top of page
  • LaLindi

BRYLLUPSFEBER Råd og tips for bryllup 2020 med Covid-19

Jeg er en type menneske som tilpasser seg raskt til nye situasjoner... men la oss være ærlige, dette er ikke bare nok en forandring! Er det bare meg, eller har vi å gjøre med en ny type stress?

Som planlegger tenker jeg hele tiden på hva som kan gå galt under et bryllup, det er noe som følger med jobben, men jeg hadde aldri i verden forestilt meg at jeg skulle bedrive så vanvittig overtenking.Tankene mine går til alle brudene der ute som takler denne uvirkelige situasjonen.

Skremmer Coronavirus deg? Er reiserestriksjoner det som forhindrer dere å fullføre planene dere hadde før?

Vi har alle mye å håndtere for øyeblikket, men hvis du dessuten må finne ut om du trenger å utsette bryllupet ditt, så er det et annet nivå av angst!

Derfor bestemte jeg meg for å skrive en liten “guide” for å hjelpe alle brudene som har å gjøre med dette nå.La oss begynne med å si at hvis du vurderer å utsette bryllupet ditt, er du ikke alene! Det er sannsynligvis liten trøst å erkjenne dette, men at du ikke er den eneste, skal trøste deg litt. Og ikke bare det, for øyeblikket har alle i hele verden planene sine på vent på grunn av covid-19!

La oss sette ting i orden:


Steg 1

Den første tingen å vurdere er hva slags bryllup du skal ha:

-Er det et lite arrangement (færre enn 40 personer) bare med familie og noen nære venner? da er det en god sjanse for at du kan få dette til å skje!

-Er det et enormt destinasjonsbryllup planlagt, med internasjonal reise for en stor mengde gjester?

Hvis det er tilfellet, må du vurdere: 1) når er bryllupet? 2) hvor er bryllupet? 3) vil en stor del av gjestene dine ha problemer med å reise?

CDC anbefaler å kansellere samlinger på over 50 personer de neste åtte ukene, så hvis du planlegger å gifte deg innen slutten av mai er det virkelig på tide å tenke på å endre planene.


Å bestemme seg for å utsette bryllupet er den vanskelige delen, men når det først er bestemt vil du føle deg mindre stresset og klar til å komme deg videre. Det er også viktig å tenke at når du først har utsatt, trenger du ikke å komme med en ny dato med en gang! Du har kanskje brukt måneder på å planlegge denne dagen, ingen forventer at du skal komme med en beslutning innen en uke!


Steg 2

Kontakt gjestene dine.

En annen viktig ting å gjøre er å oppdatere bryllupsnettstedet ditt. Selv om du ikke har tatt en beslutning ennå, er det avgjørende at du holder gjestene dine oppdaterte, slik at alle vet at du jobber med saken. Hvis du ikke har en nettside burde du opprette en du kan sende til alle gjestene dine!


Steg 3

Kontakt leverandørene dine.

Hvis du har bestemt deg for å utsette, og du har funnet en ny dato, er neste trinn å kontakte alle leverandørene (fotograf, videograf, blomsterhandler, musiker) og høre om de er tilgjengelige den nye datoen. Den gode nyheten om dette er at leverandørene dine fremdeles er der for deg og at de vil gjøre alt de kan for å samarbeide med deg på en alternativ dato.

Når leverandørene dine har bekreftet den nye datoen, vel .. så kan du slappe av litt!
En viktig råd for alle brudene: sjekk reiseforsikringen din! Du må sjekke om det vil dekke et hypotetisk tap av depositum!

Hvis du er alene om planleggingen kan du be en venn eller et familiemedlem om å støtte deg. Det er helt greit å føle seg overveldet, men kanskje fremskritt med den nye planen vil gi deg noe å se frem til.

Hvis du har andre spesifikke spørsmål, ta gjerne kontakt med meg! Send meg en melding i min e-post, instagram eller facebook, jeg blir glad å hjelper deg :)


Dette kaoset er midlertiding og vil gå over. Det viktigste nå er å passe på at du og alle dine gjester holder dere sunne og friske, og planlegge en feiring som vil være like spesiell om noen måneder som den hadde vært i våren.


With a lot of love,

Valentina


Comments


bottom of page