top of page
  • LaLindi

5 grunner til å gifte seg i Italia


Man kan sikkert finne 50 grunner til hvorfor en skulle gifte seg i Italia, men her bestemte jeg meg for å starte med bare de fem viktigste, og de vil få deg til å si ”Ja! Jeg vil ha et bryllup i Italia!”.

1) FANTASTISKE LANDET

Fra havet til fjellene, landsbygda og slettene, vakre og elegante innsjøer eller vill natur. Italia byr på et bredt utvalg av omgivelser for bryllupsfesten din.

Glemte jeg å nevne byene? Roma, Venezia eller Firenze bare for å nevne de mest kjente. Italienske byer, store eller små, er fulle av kunst, gamle historiske bygninger og kultur. Uansett hvor du ser, ser du skjønnhet.

Hver region har forskjellige tradisjoner av historie, kunst og kultur som kan berike ditt bryllup. Italia kan møte alle forventninger og skreddersys til enhver smak. Du kan være sikker på at bryllupet ditt vil bli akkurat som du drømmer om.

2) LOKALENE

Et vakkert lokale gir deg et godt utgangspunkt for en feiring som aldri vil bli glemt av verken deg eller dine gjester. Hvis stedet du har valgt for festen er vakkert, betyr det at du ikke trenger å tenke på dekorasjon eller å ha et spesielt design for arrangementet. Det spiller ingen rolle hvilken stil du vil gi til bryllupet ditt, i Italia har vi alt.

Hvis du ønsker noe mer elegant og stilig, kan du velge mellom et gammelt slott ved en innsjø eller historiske villaer.

Hvis "country chic" er din stil, vel, da kan vi skjemme deg bort med antall valg: vingårder, nydelig countryhouse, gårder, typiske og spesielle restauranter... Noen ganger kan du til og med leie en hel landsby midt i Toscana for feiringen av bryllupet ditt!

Hvis du vil gi gjestene din noe mer luksuriøst ... Kan du forestille deg å nyte en cocktail på en terrasse med utsikt over Roma elle Firenze? Vi har rikelig med luksuriøse hoteller og fancy steder som vil gjøre både deg og gjestene dine målløse.

Enten man ser etter et klassisk og tradisjonelt bryllup eller en annen og ukonvensjonell begivenhet, tilbyr Italia de ideelle omgivelsene for alle behov og ønsker.

3) MATEN

Italiensk mat. Trenger jeg å si noe mer? Den deilige italienske maten og viner er kjent over hele verden.

Hva er en bedre anledning enn et bryllup for å smake på det autentiske italienske kjøkkenet, laget av ferske og ekte ingredienser mens du nipper til et godt glass vin.

Du kan ha en middag dagen før bryllupet med hjemmelaget pizza og noe mer sofistikert til selve bryllupsmiddagen. Jeg forsikrer dere om at dette er noe bryllupsgjester virkelig setter pris på!

4) VÆRET

Det milde været gjør det mulig å organisere bryllup utendørs. Jeg er sikker på at du enkelt kan tenke deg gleden av å bli gift i hagen til en villa ved Comosjøen eller nyte en cocktail i det fredelige toskanske landskapet, eller kanskje spise middag på en terrasse med havutsikt, opplyst av lysene fra Amalfikysten.

Været gir deg en større fleksibilitet, der du kan ha et bryllup ute helt fra begynnelsen av april til slutten av oktober! Er ikke det flott?

5) PRISEN

Jeg vet, det er ikke veldig romantisk, men hva kan jeg si? Vi må være praktiske noen ganger! Hvis du kommer fra et nordisk land, er det å bli gift i Italia en hel del rimeligere enn å gifte seg i Norge. Du kan ha en enorm fest uten at du må betale for mye. Selvfølgelig må du gjøre riktig forarbeid, og dette kan vi naturligvis hjelpe deg med.

Dette er bare 5 gode grunner til å gifte seg i Italia. Hvis du ønsker å vite mer om italienske bryllup eller om arenaer for feiringen, ikke nøl med å kontakte meg!

Foto credit: Petit de la Creme, Fabio Mirulla, J. A. Baz-Lomba

bottom of page