top of page
  • LaLindi

Bryllup i en Italiensk Villa: Hva trenger du å vite


Å organisere et bryllup i en villa er trolig en drøm for mange par.

Italia er uten tvil stedet hvor en kan finne de beste skjulte perlene, steder som til nå bare kunne leve i drømmen din eller kanskje du aldri trodde de eksisterte! Når du står foran de mange valgene som Italia tilbyr, må du ha en god plan og en ide om hva slags feiring du vil være vert for, før du velger plasseringen av bryllupet ditt. Her er de 4 viktigste tingene du bør vurdere før du bestemmer deg.

1. Ekteskapsseremonien

Hvis du velger en symbolsk seremoni, er alle stedene i stand til å være vert for dette. Noen steder er det mulig å ha en sivil seremoni, og på noen få steder kan du feire et religiøst bryllup. Hvis du ønsker

en religiøs seremoni, er det viktig at villaen du velger har en kirke eller et lite kapell.

2. Stedene

Du bør spørre om villaen har plass til dine gjester både inne og ute. Når du planlegger et bryllup, har du alltid en drøm om en midtsommernatt og en elegant middag ute, men du bør også være forberedt på kalde og regnfulle dager.

De fleste villaene har stor og vakker hage som kan være vert for inntil 200 personer, men hvordan det er inne i villaen er en annen historie. Rommene inne er som regel veldig sjarmerende, og spesielt i den eldgamle beliggenheten vil du tro at du bor i en film, men her er det viktig å huske at ikke alle villaene tillater gjestene å bruke de indre lokalene, spesielt hvis de er virkelig gamle og de fleste av dem kan være ikke være vert på rommet til så mange mennesker som ute.

A Moorish Villa in the north of Italy

3. Restaurant eller catering

Du tror kanskje at det er et enkelt valg, men det er det ikke! Ikke alle villaene har en restaurant inne, og i de fleste tilfeller må du ansette et catering-byrå tilbryllupet. Det er helt klart bedre å finne en villa med egen restaurant. Om du bruker et catering-byrå, må du også tenke på leie av stoler, bord, bordduker, servitører osv Dersom du velger en villa som allerede har restaurant er dette som regel enklere og billigere!

Dinner in a lemohouse

4. Første bryllupsnatt

Være seg lunsj eller en middag, vil bryllupsdagen være full av følelser, adrenalin, og du vil være så sliten at du helst vil slippe en biltur til et annet hotell. Derfor er det veldig viktig at villaen du ønsker er utstyrt med et rom brud og brudgom.

Kontakt oss hvis du trenger hjelp til å bestille din villa!

1 kommentar

1 komentář


photo lab
photo lab
04. 11. 2020

veldig vakre bilder. Fotografen gjorde en utmerket jobb. Takk for delingen og lykke til! Jeg anbefaler også å lese alle våre bryllupstips for fotoredigering. Jeg er sikker på at du vil sette pris på det og bruke det i fremtiden https://fixthephoto.com/services/wedding-photo-retouching

To se mi líbí
bottom of page